Resumé 2014

Det gångna året har till stor del liknat det förra året.
Men som det brukar vara, har mycket pendlat. Det har funnits många fina och glada stunder. Men jag har också tagit svåra beslut, och som har varit livsförändrande. Efter lite mer en 1 år tillsammans med min partner, har vi nu gått skilda vägar. Jag insåg jag att det inte kändes rätt längre. Kärleken som jag förut kände fanns inte där. Olika livsmål och behov gjorde det svårt för mig att fortsätta att vara i relationen.
Det var ett av de svåraste besluten jag någonsin tagit. Och jag visste att vad en skulle välja skulle det bli en utmaning.
Jag känner mig mer ensam nu, och saknar närhet ibland. Men jag vet att jag valde det som var bäst för mig.

Jag har nu gått i DBT i cirka 2 år. Men jag har inte hunnit gå igenom alla moduler två gånger ännu. Men jag beräknar att bli klar med gruppterapin till sommaren, men jag kommer fortsätta med den inviduala terapin ett tag till efter det.

Min första plan efter DBT:n är att göra en tatuering som kommer täcka mina ärr på min underarm. En tatuering som symboliserar att jag har gått vidare. Att jag har utvecklats, och tar andra beslut en vad jag gjort tidigare gjort i mitt liv.
Och att jag nu ser andra möjligheter istället för att skada mig själv.

Mina andra planer är att komma igång med skapandet igen. Börja att föreläsa, och utöka mitt förra föreläsningsmaterial, nu när jag har mer erfarenheter.
Och jag hoppas även att komma igång med musik/band igen också.

Ni kan räkna med att höra av mer från Vanjavit i framtiden!
image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s