Turen på slänt

Detta har inte varit någon turdag. Bortsett från att jag, nästan inte ramlade och tappat mina nycklar upprepande gånger i golvet, så har min mobil gått sönder idag. Total strejkat har den gjort. Vilket är frustrerande, då jag nästan har allting samlat på min mobil, planeringar, matlistor, musik osv. Jag känner mig redan handikappad. Det vore en annan sak om den var trög och långsam. Då har man i alla fall tillgång till det man behöver. Men skärmen är svart och inget händer.
Det skulle faktiskt inte förvåna mig om jag till sist också ramlar om jag går ut på promenad. Japp, i-landsproblem.

I vilket fall som helst har jag beställt en ny mobil. Och jag hoppas att inte DBT:n eller något annat planerat blir inställt denna vecka, som jag inte är kontaktbar.

Jag får hoppas på mer tur imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s