Blickar mot framtiden

image
På bilden: Jag och Dallas vilandes i sängen. (Gemensam daglig rutin).

Det har varit en lättnad idag, en sten som inte är lika tung att bära.
Jag känner mig stadig igen, eller ja, stadigare. Jag är inte lika trött som jag var för fyra dagar sedan. Trots att min energi kan ta slut fort, så har jag åtminstone energi.

På jobbet idag hade jag en betydelsefull konversation med en arbetskollega. Och jag fick även komplimanger för mitt arbete som jag gör på biblioteket, vilket gjorde mig både smickrad och stolt.
Personen nämnde även att hen skulle kunna se mig som personal med en fast anställning. Det gjorde mig överraskad, men positivt överraskad att höra en utomstående tycka/säga det. Just nu har jag en praktikplats via en daglig verksamhet som exempelvis hjälper personer med psykiska eller neuropsykiatriska funktionshinder till en daglig aktivitet, i mitt fall en praktikplats på bibliotek.

Det som ibland känns knepigt är att jag befinner mig mittemellan. Som jag inte har en fast anställning, men som jag har jobbat länge på biblioteketet som praktikant, och känner mig hemmastadd. Så känns det inte riktigt längre som jag är en praktikant, utan som en i teamet… Det är svårt att förklara på något annat sätt…

Jag har ett livsmål/önskemål att jobba 50 procent i framtiden. Men som nuläget ser ut, är det en lång bit kvar tills jag når dit.

Just nu värmer jag mig med en varm kopp, med rött, kryddigt te och känner mig ovanligt behaglig till mods.

Annonser

4 reaktioner på ”Blickar mot framtiden

  1. Vad roligt att läsa att det känns bättre för dig nu! Det är jobbigt när man känner sig känslig och när energin inte finns.
    Jag hoppas på att kunna jobba 50% i framtiden jag också! Det är en lång väg kvar dit för mig också, men jag ska fortsätta att jobba med mig själv och mitt mående så kanske det går en dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s