Stabilitet

image
Paniken som jag hade i början av denna vecka har definitivt minskat. Jag är så tacksam för att jag haft chansen att gå i Dialektisk beteendeterapi. DBT har hjälpt mig i många situationer. Även i denna.

Genom att ändra min iställning till att jag sover dåligt, att acceptera att det är som det är. Och att jag får göra mitt bästa för att finna energi under dagarna, genom att bland annat sysselsättna mig med lugna aktiviteter som kan ge mig energi. Känslan av trötthet har inte försvunnit, men jag har inte blivit tröttare, som jag avstår från att tänka att jag inte orkar längre. En tanke som bara gör mig tröttare, och som också gav mig känslan av hopplöshet.
Även fast medicineringen inte har ändrats ännu, så känner jag att situationen är mer stabil igen. Trots att det fortfarande är tröttsamt och kämpigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s