Nagellack och nageldekorationer. Ett perfekt tidsfördriv!

image Något som är ett positivt tidsfördriv och har varit en hobby för mig ett tag är att måla och dekorera naglarna. Det är även en färdighet att använda när man behöver stå ut i kris. Jag har varit, och är ännu en nagelbitare i period. Men när jag målat naglarna så har jag lättare att låta bli. Behovet finns inte längre där. Igår målade jag mina naglar i olika färger, och dekorerade med nitar som man limmar fast med ett lim som är anpassat till naglar. Resultatet kan ni se på bilden ovan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s