Oidentifierad känsla och vardagsutmaningar

wpid-picsart_1429260944489.jpgKände mig sådär halvdöd igår. Varje steg jag tog kändes som hammarslag i min skadade fot. De receptbelagda värktabletterna jag tar gör mig dåsig, men smärtan blir lindrig.
Jag har också burit på en känsla, som jag inte riktigt kan identifiera.
Och hur jag tolkat olika situationer, har ökat intensiteten av just den oidentifierade känslan.

Idag är det lite bättre. Men det känns att det är fredag. Jag brukar nästan alltid bli tröttare ju längre veckan fortskrider. Det känns skönt att det ska bli helg. Få lite andrum, vila min fot. Sen får man se vad jag säger imorgon. Rent tankemässigt brukar jag uppskatta ledighet. Men i praktiken upplever jag det många gånger jobbigt, nedstämdhet blandat med oro. Känslor som ofta brukar dyka upp när dagarna är mer tomma och ostrukturerade. Men jag ska försöka dröja mig kvar i tanken att det ska bli skönt att vara ledig under helgen.

Annonser

En reaktion på ”Oidentifierad känsla och vardagsutmaningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s