Med buller och bång börjar en ny dag

Det är inte så trevligt att vakna upp av väckarklockan, när man van vid att gå upp före den ringer, och efter tio minuter dessutom, börjar ett helvetes oväsen någonstans i huset, av att någon borrar. Till råga på allt, så höll det på över en timme.
När jag väl (och äntligen) kunde gå till jobbet, kände jag mig helt mosig i huvudet.
Ingen bra start på dagen direkt. Men det är hanterbart. Och efter jobbet kunde jag somna om ett tag.

Den senaste veckan har varit helt okej, stressfrakturen i foten har nästan helt läkt nu, och jag har inget behov av ta värktabletter längre.
Jag känner mig faktiskt ganska nöjd med tillvaron. Även fast det är vår, och omgivningens tempo har ökat. Är jag inte jätte stressad, bara lite.

En ny hobby, är att spela Alien: Isolation. Ett riktigt underhållande, men svårt spel. Det gäller att vara vaksam, hålla huvudet kallt och tänka strategisk. Om man börjar att springa runt i panik, så kan man inte räkna med att man överlever särskilt länge (i spelet alltså).

image

image

image

Så ja, livet fortsätter och jag trampar vidare. I en riktning som jag trivs med.

Annonser

6 reaktioner på ”Med buller och bång börjar en ny dag

  1. Jag hade en konstig start på dagen idag jag också! Men jag vaknade inte alls av min väckarklocka, utan typ en timme efter att jag egentligen skulle ha behövt kliva upp… Men livet går ju vidare i alla fall, och efter några timmars förvirring kom jag ikapp livet. 🙂
    Vad härligt att du känner dig nöjd med tillvaron! Hoppas att den känslan varar länge! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s