En dag med lång agenda

Nu har jag lyckats att bunkra upp med kläder anpassat till sommaren, det enda jag inte hann med att hitta var några tunna skjortor. Nästan alla mina tröjor är stickade eller tjocka. Så turen på stan gjorde min garderob gott.
Blev överförtjust när jag hittade ett helt hörn med kläder på H&M som skriker Vanjavit. Mycket i svart och grått, jeans och shorts med hål i, tröjor med bandtryck och fräcka citat. Förutom jeansen var många av modellerna lös sittande, vilket jag trivs i (blir galen och känner mig obekväm om kläder sitter alltför tajt).
Det jag inte hann klart med idag får jag ta en annan gång istället.

En annan grym grej, är att Blu-ray boxen med Alien jag beställde från Ginza, blev 109 kronor billigare som jag hade en tillgodo summa hos Ginza. 69 spänn för fyra Blu-ray skivor är inte illa det.
För övrigt jag blivit lite av ett Alien freak, speciellt efter jag spelat Alien: Isolation.

image

Det har varit en väldigt händelserik dag, och jag har gjort saker som jag är stolt över. En av dem är att jag medverkat i ett kort rollspel, som jag länge har undvikit att göra. Jag vet inte varför jag tyckt det varit otäckt. Men det är så.

Sitter i soffan nu, helt slut i kroppen. Efter en dusch är det dags för sängen, och en kort lässtund i Close-Up Magazine, om jag orkar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s