Fortfarande stabilt, trots kommande förändringar

Igår fick jag äntligen gjort de sista sakerna jag behövde fixa på stan. Jag föredrar att vänta att göra stadsärenden tills jag har en del nytt att införskaffa eller att uträtta.
Att gå på stan spontant då och då, är något jag tycker är jobbigt. Skarpt ljus, mycket rörelse och hög ljudnivå är något jag upplever som energikrävande. Så det är därför jag brukar vänta.

Som sällskap hade jag med mig en av mina boendestödjare.
Tyvärr kommer hon snart sluta att jobba helger, vilket innebär att jag snart kommer få en ny boendestödjare.
Jag kommer sakna henne, som vi hade mycket gemensamt. Hon är även lätt att prata med, och vi hade samma sorts humor.

Jag fick beskedet nyligen. Även fast det känns tråkigt, så har jag tagit den kommande förändringen på ett bra sätt, eller kanske ska säga lugnt vis. Jag tror det beror på att jag för tillfället har en stabil tillvaro. När jag inte har det är det är det oftast svårare att hantera/stå ut med förändringar.

Något annat som varit skönt är att jag de senaste tre nätterna sovit som en stock. Har inte vaknat en enda gång, vilket är ovanligt i mitt fall. Brukar ofta vakna, orolig och ångestfylld. Många gånger väcker Dallas mig också. Jag vet inte om det är positivt, negativt eller något där emellan.
Tror dock att det kan bero på att jag har lyckas balansera aktivitet och vila. Så kanske är det en positiv sak?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s