DBT avslut och om min självbiografi

Det är min avslutning i DBT-gruppen idag. Tiden har gått så fort… Fast det känns skönt att äntligen sluta, jag har känt mig redo för det ett tag nu.
Det känns lite overkligt, och det kommer säkert kännas tomt ett tag framöver. Men det kommer bli skönt att fokusera på andra mål.

Jag har börjat komma igång på riktigt med min självbiografi. Och jag har bestämt mig för att ge ut den sedan. Jag har kvar vissa delar från mitt gamla material, men hela upplägget är annorlunda. Och jag skriver väldigt ärligt och sant mot mig själv. Det kommer inte bli någon lätt läsning, som min barndom knappast varit vacker. Men det kommer även finnas mycket hopp, kunskap och reflektioner i boken.

Annonser

5 reaktioner på ”DBT avslut och om min självbiografi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s