Stadigt går det framåt

Det går förvånansvärt bra med självbiografin, jag skriver lite varje dag, vilket resulterat att jag har kommit långt på en ganska kort tid. Med erfarenhet vet jag att det kan vara svårt att ta en paus med skrivandet när man fastnar, men jag har lyckats med att pausa när det behövs. Vilket gör att jag har ett flyt i skrivandet. Det känns härligt.

För övrigt är det upp och ner. I fredags gick min dusch sönder. Typiskt nog skedde det under kvällstid, och rörmokaren behövde stänga av duschen, men kunde inte laga den. Först igår kunde jag äntligen duscha igen, efter en annan rörmokare var hemma hos mig och lagade den. Det var länge sedan jag uppskattade en dusch så pass mycket som jag gjorde då. Dagen innan hade jag ju tvättat håret provisorisk under kökskranen (tack och lov för jag har kort hår).
Hela situationen har gjort mig stressad, och jag har inte kommit balans ännu.

Det känns fortfarande konstigt att jag slutat i DBT-gruppen, och det kommer säkert dröja ett tag till innan jag landar.

Morgondagens planer är att syssla lite med musiken, och i alla fall, lite kort checka igenom de senaste två kapitlen i självbiografin, innan jag börjar med ett nytt.

Jag vill även tacka för de senaste kommentarerna jag fått här på bloggen . Så småningom kommer jag svara er. När jag är mer inaktiv på bloggen, har jag även svårare att komma igång med att svara på kommentarer jag får.
Men jag uppskattar alltid era tankar som ni delar med er. Så tack.

Annonser

3 reaktioner på ”Stadigt går det framåt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s