23 år

Igår fyllde jag hela 23 år. Alltså har ett annat år passerat, och i rask takt. Men det har varit ett år då jag utvecklats enormt mycket. Nyligen slutade jag efter två år DBT-grupp, och det var sista året då jag själv kunde se, och lägga märka till hur mycket som faktiskt skett i min utveckling.
Det har inte varit någon lätt resa till det stabilare liv, och jag behöver ständigt arbeta med det. Men det har varit tydligt att DBT:n har gett resultat av mitt fulla engagemang. Nu är det dags för ett nytt kapitel. Jag fokuserar på musik och självbiografin, som jag redan skrivit hälften av.

Jag firade födelsedagen med familjen, med fika jag själv bakat. Smulpaj och en chokladbakelse som är hur god som helst, som faktiskt i innehåller svarta bönor. Det blev många skratt, och en hel del prat. Tack så mycket för att ni finns, min älskade familj.

Annonser

4 reaktioner på ”23 år

  1. Grattis i efterskott!
    Vad spännande att det går framåt med din självbiografi! Den kommer jag definitivt att läsa om/när det blir publicerad!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s