Skrivandet av självbiografin och annat smått och gott

Den senaste tiden har jag inte riktigt haft någon ro till att skriva på bloggen. Skrivandet av självbiografin och musiken har tagit mycket av min tid. Jag har kommit en bra bit i den andra delen av min bok. Det går minst sagt framåt. Vissa delar har varit svåra att ta sig igenom. Inte att jag reagerar känslomässigt på innehållet, utan det är snarare komplicerade delar som kräver en del tanke innan jag formulerar något. Jag skriver fortfarande nästan varje dag, och varvar det med sångträning i cirka en timme.

Jag har flera gånger tänkt att jag ska skriva på bloggen, men det har inte blivit av fören nu.
Psykiskt är det stabilt, och jag upplever inte längre att det är jobbigt att
DBT-gruppen har slut för min del. Det är faktiskt skönt att ha haft lugna onsdagar, efter två års DBT-grupp.

Annars har jag ägnat en del tid åt film. Jag har även haft en period, nästan besatthet av Millennium-serien. Både böcker, film och de två tecknade serieböckerna. Karaktären Lisbeth Salander har minst sagt en beroendeframkallande effekt. Och hur galet snyggt är inte introt till den amerikanska filmversionen The Girl with the Dragon Tatto?

I början av augusti ska jag tatuera mig . Det kommer behövas två sittningar. Det är en stor tatuering som kommer täcka nästan hela min vänstra underarm. Min ena syrra ska följa med sällskap. Längtar!

Annonser

2 reaktioner på ”Skrivandet av självbiografin och annat smått och gott

    1. Ja, Millenium-serien rockar! 😀 Jag kommer tatuera Lenore, en tecknad seriefigur av Roman Dirge (har alltid identifierat mig med henne) som går på en skogsstig omringad av träd. Kramar ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s