Sömngång?

Jag har börjat misstänka att jag möjligtvis går i sömnen. Sedan förra veckan har jag under morgonen hittat flera saker flyttade i min lägenhet. Det handlar om mindre föremål som pennor och suddgummi. De senaste två dagarna har mina mattor också flyttas. Visst skulle det kunna vara min katt. Men jag misstänker inte honom som allt flyttande har gjorts med stor noggrannhet. Vilket min katt aldrig gör när han stökar i min lägenhet om dagarna.
Jag har hittat pennor under mattor och tunga kuddar, och undrar hur fan sakerna kan ha hamnat där. Föremålen befinner sig även på svåråtkomliga ställen. Mina tankar och spunnit iväg och gjort mig skraj när jag tänker på övernaturliga fenomen.
Jag är medveten om att jag kan behöva utesluta alternativ, eller söka hjälp om detta händer allt oftare, eller om föremålen som flyttas blir fler. Det skrämmer mig att saker flyttas runt utan jag har någon aning om hur de hamnat där.

Annonser

3 reaktioner på ”Sömngång?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s