Inte särskilt festligt

Idag har jag nästan inte orkar göra någonting. Har blivit förkyld och fått feber. Känner mig inte särskilt festlig. Egentligen skulle jag ha haft boendestöd idag, men behövde avboka det. Min familj ställde upp med att skjutsa mig till mataffären. Så kylskåpet på påfyllt.

Under förmiddagen orkade jag inte ens se på tv eller film, som det gjorde ont i ögonen. Är väl något bättre nu efter en lugn dag. Men känner mig fortfarande kraftlös och frusen. Förhoppningsvis blir jag frisk till måndag, det är vad jag hoppas på.

Annonser

2 reaktioner på ”Inte särskilt festligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s