Halsfluss och öroninflammation

I måndags gick jag till vårdcentralen, som den halsont jag haft sedan lördags blivit till ren smärta. Det visade sig vara halsfluss, och läkaren ansåg att det skulle behandlas med penicillin, och att jag behöver vara sjukskriven tills torsdag.

Under natten till tisdagen vaknade jag från och till av en pulserande värk i öronen. Jag insåg att det var öroninflammation. Men tack vare penicillinet blev jag bättre på mindre en ett dygn.

Det har nu gått tre dagar sedan besöket på vårdcentralen, och det var under gårdagen det började vända. Jag har fortfarande ont i halsen, och är täppt i näsan. Men det är lindriga förkylningssymtom, om man jämför med halsfluss och öroninflammation.

Jag har knappt varit mig själv under veckan. Även fast jag brukar vara fysisk nedsatts finns det  ofta en rastlöshet inom mig. Men sedan jag blev sjuk i helgen har jag knappt orkat göra någonting. För det mesta har jag sovit eller vilat i sängen.

Som jag varken orkat handla, eller kunnat vara bland människor som det funnits en smittorisk. Har istället min familj hjälpt mig att handla mat, och jag vill tacka för ert stöd.

Annonser

2 reaktioner på ”Halsfluss och öroninflammation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s