Frisk igen!

För första gången över mer än en vecka har jag skrivit på självbiografin.
Det känns härligt att komma igång igen. Idag har jag även påbörjat att träna upp min sångröst igen efter halsflussen jag haft. Det låter lite hest och annorlunda en vad det brukar.

Jag orkade knappt göra något när jag var sjuk, envist länge varade det också. Men nu känns det att jag är tillbaks på benen igen.
Under de sjuklediga dagarna löste jag japanska bildpuzzel, såg på film ibland och vilade. Åt soppa, drack proviva, och åt ännu mer soppa. Kan säga att jag är ganska trött på soppa just nu.

Det känns skönt att ha kommit igång med aktiviteter och kreativitet igen. Kände mig väldigt nere när jag började känna mig piggare. Att vara inomhus utan att göra något konkret gör mig nedstämd i längden.

Dagarna tickar på, och nu är det nästan bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig. Sen har jag även festivalen Black Christmas i december att se fram emot. Jag har inte köpt biljetterna ännu, men kommer göra det framöver. Jag var där med min syster förra året, och det var riktigt, riktigt kul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s