Tankar om bloggens syfte

IMG_9334Ibland är det småsakerna i vardagen som får en att le. Att hjälpa en främmande person, eller få oväntade komplimanger. Igår hjälpte jag en äldre kvinna, och idag fick jag flera komplimanger. Det känns bra på något sätt.

Nu är det mindre en än vecka kvar tills jag ska tatuera mig! Förvirrad och dagvill har jag trott att det varit dubbelt så lång tid, tills jag såg i kalender att det var dags att lämna motivet till den som ska tatuera mig. Då blev jag också glad.

Mitt liv har blivit så vardagligt att det blivit svårt för mig att hitta något viktigt att skriva om. Mina diagnoser och psykiska ohälsa tar inte upp lika stor del av mitt liv längre, och det var ju det jag ofta skrev om förut. Jag vet att det är väldigt positivt och ett steg i rätt riktning. Ändå så saknar jag att skriva på bloggen, men jag hoppas att jag kommer att skriva mer regelbundet snart igen.
Jag tror definitivt att det kommer bli så när självbiografin är på väg att ges ut, och även därefter. Tänker även lägga upp lite gammal konst, som jag inte tror jag visat på bloggen eller för allmänheten ännu.

Jag tror jag behöver fundera på vilket syfte jag vill att bloggen ska ha.
Kanske skriva mer om just de erfarenheter jag har av neuropsykiatriska funktionshinder och psykiskt ohälsa/hälsa. Även strategier och tips.

Vad vill ni bloggläsare läsa mer av? Finns det även något annat en neuropsykiatriska funktionshinder och/eller psykiskt ohälsa/hälsa som ni är intresserade av att läsa?

Annonser

4 reaktioner på ”Tankar om bloggens syfte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s