Den kommande självbiografin

Min självbiografi kommer att vara egenutgiven via Vulkan, och vet redan att jag kommer vara oerhört stolt när exemplaret hamnar i min hand.
Jag är snart klar med den andra delen utav tre. Jag kan inte riktigt fatta att den snart är klar, det känns stort.

Det är först och främst en ärlig betraktelse av min barndom. En sorgsen berättelse om att känna sig annorlunda och inte passa in. Men den innehåller även så mycket mer. Kampen för att få rätt hjälp, samhällets bristande förståelse kring neuropsykiatriska funktionshinder och psykisk ohälsa. Hur det kan se ut, och kännas för föräldrar när ens barn inte mår bra. Hur hela familjen drabbas från ett familjeperspektiv. Men den handlar även om hopp och tro. Att nå sina drömmar och mål.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s