Tatueringen är påbörjad!

Som titeln lyder har jag tatuerat mig. Konturerna, skuggning och färgläggningen av Lenore blev klart. Det som återstår är att färglägga träden och bakgrunden. Så det kommer bli minst en sittning till. Det kan hända att det blir en tredje gång också. Men priset kommer inte bli förändrat som de sagt max två sittningar. På studion tar de timpris, och man sitter max 4 timmar per gång. Igår höll tatueraren på i 3 timmar. De gjorde väldigt ont mot slutet kan jag säga. Om ungefär en månad kommer jag göra min andra sittning.

Jag är sjukt nöjd även fast den inte ens är färdig. Det sitter som en handske på min arm. Bilder kan ni se nedan. Observera att den inte är färdigläkt ännu,  och huden röd/irriterad på vissa ställen, men det kommer lägga sig. Färgerna kommer även mattas ner. Får se om jag lägger upp bilder när den är helt läkt också.

tatto-lenore-1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s