Trött på teknik…

Är så fruktansvärt trött på teknik! Igår gick både min externa hårddisk och dator sönder. Fick panik när jag insåg hur mycket som kan gått förlorat. Som tur har jag backup av mina bilder, de viktigaste dokumenten och vissa kreativa projekt. Men all musik och filmer är borta.

Det blev något helt galet när min dator uppdaterades till Windows 10. Det fungerade ett tag, men något blev fel när jag försökte göra en systemavbildning. Nu kommer jag inte in på datorn. Jag får upp olika felmeddelande, ibland blir skärmen svart, andra gånger står det att jag inte ens har något operativsystem.
Visst skulle man kunna lämna in datorn på lagning, med redan innan jag gjorde uppdateringen fanns det flera fel.
Så väntar hem en dator på posten, och hoppas på mer tur denna gång.
Ärligt talat känns det skönt att vara utan datorn i ett par dagar, för är väldigt frustrerad över vad som hänt. Även fast jag vet att det finns värre saker som kan hända.
Har insett hur beroende man kan vara utav vardagens teknik

Detta är inte världens intressantaste  inlägg, men nu vet ni i alla fall att jag känner mig gråhårig på teknik förtillfället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s