Stabilitetens svåra gång

Att jag inte uppdaterat lika ofta beror på att de senaste två veckorna har varit allt annat en lätta. Många av de rutiner och DBT-färdigheter som jag mår bra utav, har hamnat på efterkälken. Delvis för att incidenter, inte egentligen några stora problem, men som ändå blivit stora för mig. Jag har kört i ett race, utan att stanna upp och tänka på vad som egentligen händer, och vad jag känner. Det har varit tufft, och jag har fått kämpa för att komma på banan igen. Nu är jag relativt stabil igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s