Vill ni höra min musikaliskt kreativa sida?

Jag har nyligen skapat en flik som ni kan hitta högst upp på bloggen, som heter ”Mina estetiska musikvideos” där jag en så länge har lagt upp två starkt, visuella musikvideos. Det är en tonsättning av min lyrik, samtidigt som jag visar min konstnärliga sida. Min inspiration kommer från många håll, lika som influenser. Men det är främst en blandning mellan ambient, hårdrock och akustisk musik. Ett experimentellt projekt där jag tänker utanför ramarna, men framförallt försöker fånga känslor.

Nu är även en ny musikvideo på ingång. Musiken är färdig, men videon är inte klar ännu.

Om ni är intresserade att lyssna så klicka här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s