Det skiftande pusslet

Det känns väldigt skönt att jag både har kommit igång med skrivandet och musiken. När jag hamnar i mina svackor orkar jag nästan inte göra någonting, som jag kämpar med annat. Oftast handlar det om att jag fallit ur rutiner, eller att yttre omständigheter påverkar mig på ett negativt sätt. Det kan också vara att jag har svårt att tillämpa DBT färdigheter, eller andra knep som brukar göra min vardag mer lätthanterlig.

En abstrakt definition: Mitt liv är som ett svår konstruerat, och skiftade pussel. Men jag har lärt mig att pusslet inte är omöjligt att lägga, eller göra om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s