Boktips! David Lagercrantz – Det som inte dödar oss

IMG_20150829_191918

I början var jag väldigt osäker på om jag skulle läsa den fristående fortsättning av millennium-serien, som nu är skriven av David Lagercrantz. I tanken kändes det väldigt konstigt att fortsätta att läsa om Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist, när inte Stieg Larsson själv skriver. Men jag bestämde mig för att hålla ett öppet sinne. Och när jag såg boken på stan kunde jag inte låta bli att införskaffa den, trots jag reserverat mp3-boken på biblioteket. Fast det går ju både att läsa, och sedan lyssna.

En så länge är jag positivt överraskad av Det som inte dödar oss, som är den fjärde boken i millennium-serien. Jag tycker att David Lagercrantz lyckas fånga känslor, och han har ett lyriskt och fängslande språk, vilket passar mig perfekt!
Än så länge är det svårt att säga om boken är en hiss eller diss, eller något mittemellan. Men utan tvekan så kommer det bli en intressant läsning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s