Senaste om självbiografin, och en nyhet!

IMG_20150908_152432

Det är ganska mycket som händer i mitt liv just nu, för det mesta är det positiva saker. Men jag har även stött på hinder, bland annat  i vissa relationer, men det har inte varit något som är omöjligt att lösa. Men visst sätter det käppar i hjulet.

Arbetet med självbiografin går fortfarande framåt. Nu är jag inne på den sista delen av tre, som också är den jag känner är lättast.
De andra två har varit svåra, på olika sätt. Bland annat att minnet sviker, och att jag behöver fundera en hel del över hur
jag ska pussla ihop det, och formulera det på det bästa möjliga sätt.
När den sista delen är klar, kommer det pilliga jobbet börja. Stavning och grammatik kontroll, eventuell utökning av text, välja ut bilder att ha boken, påbörja omslag, hitta en villig korrekturläsare (har eventuellt en på spåren), och det sista, kontakta Vulkan.
Så det kommer nog bli lite omständligt, men jag känner på mig att slutresultatet kommer bli riktigt bra!

En annan nyhet som jag inte avslöjat ännu, är att jag ska börja att spela i bandet som jag för ett tag sedan avböjde ifrån. Jag hade då nyligen flyttat hem, fått en ny praktik och påbörjat DBT-behandlingen. Det blev helt enkelt för mycket. Men för ett tag sedan bestämde jag mig för att åter ge det ett försök. Vi har inte börjat spela in låtar ännu, och det kommer nog dröja ett litet tag, som vi startat ett samarbete med en person som kommer hjälpa oss att vidareutveckla låtarna. Det kan bli så att text och sång behöver ändras då. Men jag är utan tvekan på G! Samtidigt som det händer mycket, arbetar jag med färdigheterna som jag lärt mig i DBT:n, för att skapa balans och struktur.

Annonser

2 reaktioner på ”Senaste om självbiografin, och en nyhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s