Episod av trötthet

Under två veckor har jag haft en episod då jag nästan inte orkat göra något alls. Att jag även gått upp senare en vad jag brukar har inte gjort saken bättre, som jag blir stressad av det. När jag gått upp känner jag mig inte heller utvilad. Vanligtvis brukar jag vara morgonpigg, och går upp innan väckarklockan ringer. Jag njuter verkligen av att kunna äta frukosten i lugn och ro, se på tv eller skriva ett tag innan jobbet. Men istället har jag fått äta snabbt, och därefter skynda med morgonrutinerna. Efter jobbet har jag varit fullkomligt slut. Jag har inte heller orkat blogga av denna anledning. Men nu har det blivit mer stabilt igen, och ska försöka komma igång med bloggen igen.

Men nu över till något annat. Den sista delen av självbiografin är påbörjad, och det är så häftigt att se den röda tråden flätas samman. Tatueringen är även klar, och bilder kommer när den läkt färdigt!

Annonser

2 reaktioner på ”Episod av trötthet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s