Bring Me The Horizon – Crucify Me

Bring Me The Horizon är ett av de band som jag först var tveksam för, men som  har växt för mig. Ibland gränsar det till att bli lite för lättlyssnat, som jag inte får ut så mycket av. Men Bring Me The Horizons tre första skivor, som jag mest har fokuserat på, är riktigt bra! Över min förväntan faktiskt. Jag älskar de oväntade vändningarna i låtarna, med akustiska gitarrer, ren sång och de elektroniska vibbarna. Ett band värt att ge en chans!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s