Konsten att acceptera

Tanken att vara mer aktiv på bloggen igen, blev inte som jag tänkt mig. Mycket av min tid har cirkulerat kring kreativitet, och som slukat mycket av min tid. Vilket i för sig är bra. Jag har hunnit att skriva flera kapitel i den sista delen av min självbiografin. Men de senaste två dagarna har jag känt mig ganska utmattad, och då sett mest på serier och film. Jag är så fruktansvärt trött på att min energi inte räcker till som jag vill. Frustrerad och lite arg faktiskt. Men trots det försöker jag ändå acceptera att det är som det är. Att det är en del av den problematik jag har. Det är så mycket som kan ta ens energi om man har Aspergers syndrom. Alla intryck och den sociala delen som man nästan alltid exponeras av om man är utanför sitt hem. En svår balansgång utan tvekan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s