Skrivandets process och allmänna tankar

Det har verkligen varit svårt att vara mer aktiv på bloggen.
Ofta glömmer jag bort det, men ibland finns varken kraft eller lust.
Men i stora drag så mer jag ändå relativt bra. Även fast jag skulle önska mer energi, så har jag ändå balans och struktur i min vardag.

Arbetet med självbiografin går framåt, och själva grovtexten är snart klar.
Jag har delat in den sista delen i två sektioner, för att kunna strukturera texten så mycket som möjligt, men även så jag inte glömmer något. Att dela den två sektioner underlättar skrivjobbet, men när jag skrivit klart kommer den fortfarande bara vara en del. Jag längtar tills jag kan börja redigera innehållet, och göra det sista arbetet som behövs innan jag kan ge ut boken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s