Tankarna om att marknadsföra min självbiografi

Jag har nu börjat fundera på hur jag ska marknadsföra min egen bok, som är ännu viktigare som jag tänkt ge ut den själv på Vulkans förlag. Som snart slutarbetat kan påbörjas, behöver jag även tänka på hur jag ska nå ut till läsare. Jag har tänkt skapa en separat hemsida/blogg för min bok, och även en Facebook sida. Jag kommer också att skriva om boken på min personliga blogg. Jag kommer erbjuda signerade exemplar till en viss mån. Hur blir med att föreläsa vet jag inte, men om möjligheten att åtminstone få prata kort om min självbiografi kommer jag nog ställa upp.

Om ni har några andra tips på hur man kan göra för att marknadsföra sin bok så får ni gärna dela med er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s