Fotografering nästa vecka!

Just nu känner jag mig mer en spyfärdig på att stå i köket. Då jag under förmiddagen har lagat tre olika rätter i större portioner. Linspannkakorna som jag gjorde var väldigt goda, så det var lite av en belöning för allt slit. Det värsta är nästan disken ändå, alla kastruller, skålar och stekpannor. Det var världens svinstia i köket efteråt, som jag springer fram och tillbaka utan att ställa tillbaka sakerna där de egentligen ska stå. När jag lagar mat syns min ADHD som mest. Men nog nu med vardagligt gnäll.

På tisdag nästa vecka så ska jag möta upp min syrra för att fotografera bilder till omslaget av min självbiografi. Min syster har ställt upp som modell för att få nya och fräscha bilder som passar till innehållet. Att tänka, planera och förbereda slutresultatet av självbiografin ger mig mer inspiration till själva skrivandet.
Sen längtar jag till att få lite syster-syster tid med älskade syrran!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s