Dags för ett erkännande…

Som titel lyder kommer ett erkännande. Oja, jag gillar Star Wars, och har lyckats övertala min ena syster till att gå på den nya filmen i december. Önskade mig det som julklapp från henne. En väldigt annorlunda julklapp.

Annonser

4 reaktioner på ”Dags för ett erkännande…

 1. Jag älskade de gamla filmerna(och det är knappast förvånande att jag har den första triologin på vhs i oredigerad form innan man la till nytt hela tiden), jag såg prequeltriologin på bio när de var nya men tappade intresset då regin var i det närmaste hopplös och skådespelarna såg ut att vara inklippta till en bakgrund till PS2-spel. Men jag har faktiskt förhoppningar på den nya delen i sagan: JJ Abrahms är duktig och lyckades bra med Star Trek så varför inte star wars? Han tror på praktiska effekter före överanvändning av datoranimation, kort sagt: In JJ I trust. Bryr mig inte om vad alla trodde när Star Wars köptes upp av Disney: de är i svinbra händer! Sköt om dig din tillgivne vän//P

  Gilla

  1. Jag föredrar också de tre första Star Wars filmerna, det finns så mycket handling och de har en stark röd tråd, så bara det i sig är bra. Håller med dig om prequeltrilogon. Det känns som det är överflöd av specialeffekter och desto mindre handling. Tycker inte att de är dåliga, men långt ifrån lika bra som den första trilogin. Tycker väldigt mycket om Star Trek, speciellt de senaste två med JJ Abrahms, så har också goda förhoppningar, och trailer ser bra ut. Hoppas att det är okej med dig. Stor kram från din vän.

   P.S Har börjat gilla X-Men också, kommer ihåg att du gillar filmerna, speciellt karaktären Wolverine

   Gilla

 2. Det stämmer angående X-MEN rullarna^^ det finns så mycket symbolik i dem. Jodå jag lever antar jag: Ännu är jag inte så pass under isen att jag inte tar mig upp på morrnarna. Stor kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s