Ny bloggheader och nytt om självbiografin

cropped-bloggheader11.jpg

Som jag aldrig riktigt varit nöjd med min förra bloggheader, har jag passat på att göra en som är mer enkelt och elegant, nu när inspirationen har ökat. Min nuvarande variant är jag väldigt nöjd med.

Det har gått bra med skrivandet av självbiografin, och har nu bara sju kapitel kvar, vilket är en stor skillnad mot de 46 jag redan skrivit. Efter det är det nästan bara slutredigeringen som är kvar. Det känns helt fantastiskt att jag har kommit så långt, men känner att en paus är läglig. Har arbetat ganska hårt de senaste två veckorna, och behöver rensa mitt huvud. Fylla på med ny inspiration för att känna det där suget till att höra datortangenterna smattra igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s