Grovmanuset klart!

Nu har jag skrivit klart grovmanuset till självbiografin! Ska enbart checka igenom de sista kapitlen innan jag skickar det till min mamma, som har gett respons av det jag redan skrivit. Att pausa mitt skrivande har varit svårt den senast veckan, därav har jag inte skrivit på bloggen de senast dagarna.
När jag har fått kritik på det sista jag skrivit kommer slutredigeringen börja. Men då behöver jag verkligen ta avstånd ett tag, för att smälta innehållet i min bok. Stiga utanför mig själv och självbiografin, som jag behöver läsa igenom allting igen, med nya ögon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s