Redigeringen har påbörjats!

Det har varit en avslappnad eftermiddag och kväll. Jag har börjat läsa igenom mitt grovmanus till självbiografin, och känner mig stolt. Men det är en del som behöver ändras. Speciellt så har jag märkt att tempusformer behöver korrigeras, men annars är det inte så mycket som behöver ändras egentligen. Men ska även öka beskrivning på en del ställen där det behövs.

Under kvällen har jag tänt stearinljus i ljuslyktan som jag fått från DBT-gruppen när jag slutade där, samtidigt som jag läst igenom manuset. Utmaningen för mig är att göra det långsamt, som jag tyvärr har förmågan att göra saker alldeles för fort. Men en så länge har jag lyckats att hålla mig lugn, samlad och objektiv.

Annonser

2 reaktioner på ”Redigeringen har påbörjats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s