De små ljuspunkterna i livet

De senaste dagarna har varit okej, om man bortser från den extrema ryggvärken jag fått. Det gör jag till och med ont när jag andas. Och i kombinationen med mitt jobb som innebär att bära och ställa upp tunga böcker är inte särskilt bra. Smärtan kom plötsligt igår, och jag vet inte exakt vad det beror på, men jag har mina aningar. Som tur var kunde min mamma ställa upp att massera mig idag, som min naprapat är ledig enda till slutet av nästa vecka.

Det känns så häftigt att självbiografin snart är klar. Jag har redan läst igenom första delen av tre, och har börjat att läsa igenom del två. Men ikväll blir det avslappning med säsong 7 av Mythbusters.

Annonser

En reaktion på ”De små ljuspunkterna i livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s