Att bestämma vad man ska lägga sitt fokus på

Mitt humör har under de senaste dagarna skiftat ganska kraftigt. Från att känna mig lugn, kan jag i ena stunden vara ledsen eller rädd, som i samma ögonblick växlas till ilska eller ren och skär vrede. Det har delvis varit yttre omständigheter som orsakat detta, men som jag inte vill ta upp här på bloggen. Inte ens i ett lösenordsskyddat inlägg. Vissa saker är bättre att hålla för sig själv.

Jag har lyckats reglera mina känslor, så jag inte fastnar i en känslokarusell. Men det är ändå energikrävande att det kan svänga så fort.
Nu i eftermiddag ska jag i alla fall träffa min älskade syster F. Det känns skönt att lägga fokus på något en tankarna i mitt huvud.

Annonser

2 reaktioner på ”Att bestämma vad man ska lägga sitt fokus på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s