Bio imorgon!

545433

Sedan igår har jag rensat och omstrukturerat min dator och alla dess mappar, men även avslutat flera konton på internet som jag inte använder längre. Det tar sin tid, men jag är inte klar ännu. För tillfället håller jag på att rensa mina dokument, och gå igenom gamla som nya texter som jag skrivit. Det är verkligen tidskrävande.

Imorgon så ska jag, mina två systrar och mamma se på The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 tillsammans på bio. Det ser jag fram emot!  Ikväll tänkte jag måla mina naglar i passande tema, och se på film och/eller Mythbusters.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s