Kreativitetens dagar

Under de senaste dagarna har jag broderat en hel del. Jag håller nämligen på med ett nytt korsstygnsbroderi. Innan så har jag broderat ett foto av min katt. Jag har då använt ett program som omvandlar ett foto till korsstygnsmönster. För att se broderiet klicka på denna länk.
Fotot jag broderar nu är det konstnärligt foto av mig själv, resultatet kommer senare, men det kan ta sin tid som broderiet är ganska stort.

Jag har också sjungit en hel del. Och jag håller på att arbeta med två låtar som jag kommer göra covers på. Den ena är en låt av Patti Smith, som jag även kommer spela gitarr till. Den andra är en låt av Arch Enemy, som enbart innehåller growl, och ingen ren sång som den andra bara kommer innehålla. Så håll utkik på bloggen, och de som har mig som vän på Facebook kommer även kunna att se de två låtarna där.

Nu är jag verkligen pepp, då det är Black Christmas imorgon och på lördag. Ännu bättre är att min syster kommer vara med. Det är så lustigt att vi har blivit som bästa vänner nu när vi båda har blivit äldre, när vi var yngre bråkade vi en hel del, eller jag stod för de flesta intrigerna. Men idag kan vi skratta åt det. För att läsa hennes blogg klicka på denna länk.

Annonser

2 reaktioner på ”Kreativitetens dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s