Black Christmas 2015! Dag 2 (Death Wolf)

Andra dagen på Black Christmas började segt med två band som var okej, men som jag inte tyckte nådde upp till den första dagens standard.
Men det jämnade ut sig när Death Wolf väl trädde fram på scenen. Death Wolf var det band som jag sett mest fram emot att se. Även fast resten av publiken var måttligt intresserade, kunde jag själv känna den underbara känslan av tung bas, och de dystra och aggressiva riffen vibrera min kropp. Jag glömde bort min egen ångest, och uppfylldes av harmoni. Tack Death Wolf för en underbar spelning.

Det skulle ha varit grymt att se Venom också, men som de spelade så sent bestämde jag mig för att hoppa det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s