Planen för julen (God Jul)

Planeringen för julen är simpel och lugn. Jag kommer helt enkelt att fira julen med min familj, och vara hos dem under den största delen av dagen. Jag kan ju inte vara borta alltför länge som jag har katt.

För tillfället har jag lagt kreativiteten åt sidan för att köra Mass Effect 2.
Jag älskar verkligen det spelet. Jag märker lätt av min Asperger diagnos, nu när jag med stor beslutsamhet har bestämt för att klara av alla troféer.
Jag har enbart kvar trofén att klara spelet på den svåraste nivån (har en så länge bara lyckats med Hardcore, den näst svåraste nivån), och de tre troféerna från extra materialet Arrival. Jag blir grymt irriterad att se att jag har klarat av 87% av spelet, det liksom kittlar i mina fingrar, och mina tankar upprepar 100% om och om igen. Ganska störande kan jag säga.

Sist min inte minst vill jag önska alla mina bloggläsare en riktigt God Jul!

mass-effect2

Annonser

2 reaktioner på ”Planen för julen (God Jul)

    1. Jag håller med dig om det, älskar verkligen Mass Effect 2 😀 Men gillar 3:an också. Tycker dock att Mass Effect 1 är svår. Har fastnat på uppdraget med Benezia. Lyckas inte klå henne, inte ens efter jag har tittat på youtubeklipp hur man kan gå till väga 😦

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s