Självbiografin! Round 2

Att-vara-vuxen-med-Aspergers-syndromNu har jag läst igenom första delen av självbiografin för andra gången gillt, och jag är verkligen nöjd med den första redigeringen. Jag tycker att tempusformerna passar ihop med tillfällena, grammatikfelen har minskat och jag har ett brett urval av synonymer. De saker som jag mest har noterat nu är att vidareutveckla visa påbörjade resonemang där jag vill beskriva mer ingående hur jag känner och upplever att det är att leva med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Jag har även blivit inspirerad av Paula Tillis bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom.
Jag gillar verkligen hennes tankebanor och hur hon lyckats förmedla Aspergers syndrom på sitt absolut unika sätt. Jag ska försöka ta just den delen av Paula Tillis bok och öka mina beskrivningar av Aspergers syndrom, men att göra det på mitt eget sätt givetvis.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s