Migrän igen….

Dagen har passerat i både dalar och toppar. Efter arbetspasset och lunchen fick jag ett migränanfall. Usch, vad det är jobbigt. Även fast jag vet att det är många som förmodligen har starkare migrän en mig. Det brukar oftast släppa efter två värktabletter, och vila i ett tyst och mörkt rum. Så är det ändå verkligen en obehaglig känsla. Den skiljer sig ganska markant från vanlig huvudvärk. Den är mer intensiv och man blir mycket mer påverkad av perceptioner.
Trots att det gick över så har den lurat där hela dagen. Mitt huvud har på något sätt känts väldigt tungt, det är svårt att förklara… Kanske jag borde kolla upp detta egentligen som jag under ett halvår har haft återkommande anfall. Oftast i samband med kroppsliga symtom såsom förkylningen och stress, men även psykisk/fysisk utmattning. Men det kanske inte ens är migrän?
Om det är någon som har egna personliga erfarenheter om ämnet är fria att dela med sig. Det skulle uppskattas.

Något jag iallafall är nöjd med är det min nya frisyr, jag trivs verkligen i lugg!
Jag har också märkt hur tillfredsställande det är att fuska, eller som jag också kallar det ”söka efter tips” på nätet. Har nyligen hittat ett sätt att få in cash utan arbeta på The Sims 3. Bara att skriva in en kod, och Tadaaa! Ekonomisk oberoende på datorn. Vilken sportsman jag är va? Eller snarare, en jävla envis vinnarskalle, precis som jag alltid varit. Det är bara att fråga min syrra (du vet jag menar). Jag har nämligen varit en fuskare i Monopol, och alla möjliga brädspel. Men även lite däröver haha.

image

Annonser

4 reaktioner på ”Migrän igen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s