Andra redigerings rundan av självbiografin är klar!

Jag vet att jag blivit slarvig med att skriva på bloggen, och även läsa andras bloggar, men många av mina andra intressen har tagit upp mycket av min tid. Men nu ska jag försöka att skriva mer regelbundet på bloggen igen, och läsa ikapp de bloggar jag följer.

Som titeln lyder är jag klar med andra redigerings rundan av biogragin. Nu läser min mamma igenom mitt manus för sista gången, sen återstår bara en sista vända av redigering innan jag överlämnar manuset till den som ska korrekturläsa min biografi. När jag har gått igenom eventuella fel kommer jag inleda ett samarbete med Vulkans förlag för att ge ut min bok.

Annonser

2 reaktioner på ”Andra redigerings rundan av självbiografin är klar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s