Det bästa med att beställa mat på nätet och få leverans hem

Sedan en månad tillbaka har jag beställt hem mat från internet via Mathem.
Det har underlättat för mig på många sätt. Men den största skillnaden är att jag har mycket mer energi över till att utföra andra, nödvändiga sysslor. Som att gå i affärer tar extremt mycket kraft ifrån mig då jag är väldigt känslig för perceptioner. Speciellt ljus och ljud. Genom att få maten hemleverand slipper jag utsätta mig för den stress som handling utgör.
Sen finns det även nackdelar. På Mathem behöver man beställa över en viss summa för att slippa expeditionsavgiften, och de billiga fraktalternativen jämfört med de något dyrare innebär att leveransen kan komma mellan ex. 8.00-15.00 istället för 9.00-11.00. Man för dock ett sms dagen innan om en mer exakt leverans tid.

Men för mig överväger fördelarna, då jag också tänker mer på vad varorna egentligen kostar som jag har svårt att koncentrera mig i affärer på grund av alla intryck.

Jag rekommenderar att beställa mat direkt hem för de som också upplever handling energikrävande.
Mathem finns tillgänglig i flera städer, och de varar jag fått hem är i gott skick, och grönsaker och frukt är i fin kvalité!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s