Sluttampen av självbiografin!

Nu har jag äntligen lämnat över min självbiografi till min korrekturläsare! Så nu är jag verkligen i sluttampen, och jag kommer högst troligt ge ut min självbiografi till våren som jag planerat. Det känns helt fantastiskt! Men det ska faktiskt bli skönt att ta en paus från skrivandet ett tag, som jag arbetat väldigt intensivt de senaste tre dagarna. Ska nog se på film och serier för att hitta ny inspiration. Spela tv-spel för att koppla av och samla energi.

Annonser

3 reaktioner på ”Sluttampen av självbiografin!

    1. Förlåt om jag inte har svarat fören nu, har lite svårt att hålla igång bloggandet.
      Den slutgiltiga proccesen har tagit längre tid än vad jag utsett. Men min korrekturläsare har sagt att hen kommer bli klar med deadlinen som är utsett till innan juni. Sedan kommr det givietvis ta lite tid att färdigtälla ändringarna. Men som det ser ut nu kommer min självbiografi vara tillänglig till denna höst 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s