Då kraften inte är där 

Idag är det en dag som jag egentligen skulle vilja spendera hemma under en filt, med ett tv-spel eller bok. Istället har jag tagit itu men minst fyra vagnar med böcker på jobbet. En stor mängd med böcker att ställa upp, och jag känner mig därefter. Trött, sliten och stressad. Jag brukar vanligt fixa iordning hyllorna medan jag ställer upp böcker, men det är svårt när det är mycket. Vilket gör mig frustrerad, att lämna stökiga hyllor. Jag är extremt noggran, men i alla lägen kan jag inte det, och det gör mig irriterad och ångestfylld. Inte nog med det, tvätt väntar på mig där hemma. Aspergers syndrom tar så mycket av min energi…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s