Min självbiografi släpps imorgon! 

Efter ett års hårt arbete med min självbiografi kommer den nu att äntligen att ges ut! Det känns helt fantastiskt att den kommer finnas tillgänglig på nätet, och att jag äntligen kan överlämna/skicka de signerade exemplaren.

Jag kommer successivt att uppdatera alla mina sidor om boken. Jag får ta det gradvis som det är min personliga blogg, min boks egen hemsida, en Facebook sida samt min boks Facebook grupp. En hel del, eller hur?

Jag hoppas verkligen att jag kommer lyckas beröra de som kommer att läsa min bok.

Jag vill också tacka min familj, som har stöttat och hjälpt mig i processen, tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s