Nu går min självbiografi att reserva/låna på Norrköpings stadsbibliotek!

Som titeln lyder är min bok nu tillgänglig för reservation/lån på Norrköpings stadsbibliotek, vilket är perfekt för de som har ont om pengar, eller helt enkelt föredrar att låna böcker istället för att köpa.
En så länge är boken bara beställd, men den kommer snart att kunna gå och låna. Det går dock redan att reservera den! Om du klickar på länken nedan kommer du till titelinformation och reservation/lån valmöjligheter.

Här kan du låna Min spegelbild!

Jag vill också tacka de som en så länge har stöttat mig, genom att köpa min bok och/eller spridit information om den. Tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s